Download Adobe Photoshop CS5 Ext Final



The professional image-editing standard and leader of the Photoshop digital imaging line. Adobe Photoshop software, the professional image-editing standard and leader of the Photoshop digital imaging line, delivers more of what you crave. Groundbreaking creative tools help you achieve extraordinary results. Unprecedented adaptability will let you custom-fit Photoshop exactly to the way you work. And with more efficient editing, processing, and file handling, there's no slowing you down.

Create with unmatched power

Timesaving file handling with Adobe Bridge (formerly the File Browser)

Multitasking
Take advantage of compact floating mode in Adobe Bridge to process images while simultaneously working in Photoshop.
Viewing options
Easily browse your Adobe Creative Suite and other graphics files in Adobe Bridge; present your images with features like Slideshow and Filmstrip mode; scale thumbnails to any size using a slider; and view and edit metadata.

Automated batch processing
Automatically process batches of images in Adobe Bridge to rename, convert format, adjust exposure, create a web gallery or Adobe PDF Presentation, and more.

Rating and labeling
Quickly rate and label photos in Adobe Bridge so you can instantly bring up your best shots.

Sophisticated search
Easily find any image using sophisticated search capabilities in Adobe Bridge that let you specify a variety of parameters. Save searches as Collections that you can recall anytime.

Professional color and tone control

Match Color command
Achieve a consistent look between package shots, fashion photos, and more by instantly matching the color scheme of one image to another.

Indonesia Version
Standar-editing gambar profesional dan pemimpin dari garis Photoshop digital imaging. Software Adobe Photoshop, standar editing gambar profesional dan pemimpin dari garis Photoshop digital imaging, memberikan lebih dari apa yang Anda mengidam. Peletakan alat kreatif membantu Anda mencapai hasil yang luar biasa. Belum Pernah Ada Sebelumnya adaptasi akan membiarkan Anda custom-fit Photoshop persis dengan cara Anda bekerja. Dan dengan pengeditan yang lebih efisien, pengolahan, dan penanganan file, tidak ada memperlambat Anda ke bawah.

Buat dengan kekuatan tak tertandingi

Hemat waktu penanganan file dengan Adobe Bridge (dahulu File Browser)

Multitasking
Manfaatkan modus mengambang kompak dalam Adobe Bridge untuk memproses gambar saat bersamaan bekerja di Photoshop.
Melihat pilihan
Mudah mencari Anda Adobe Creative Suite dan lainnya file grafis dalam Adobe Bridge; gambar saat ini dengan fitur seperti slide dan modus Filmstrip; thumbnail skala untuk berbagai ukuran menggunakan sebuah slider, dan melihat dan menyunting metadata.

Automated batch processing
batch proses otomatis foto dalam Adobe Bridge untuk mengubah nama, mengubah format, menyesuaikan exposure, membuat galeri web atau Adobe PDF Presentasi, dan banyak lagi.

Rating dan pelabelan
Cepat menilai dan foto label di Adobe Bridge sehingga Anda dapat segera membuka tembakan terbaik Anda.

Pencari canggih
Mudah menemukan gambar menggunakan fitur pencarian canggih dalam Adobe Bridge yang memungkinkan Anda menentukan berbagai parameter. Simpan pencarian sebagai Koleksi yang dapat Anda ingat kapan saja.

Profesional warna dan nada kontrol

Pencocokan Warna perintah
Mencapai sebuah tampilan yang konsisten antara tembakan paket, foto fashion, dan lebih lagi dengan langsung cocok dengan skema warna dari satu gambar yang lain


Download Adobe Photoshop 12.0.1 CS5 Ext Portable
Download Via
DepositFiles.com
TurboBit.net
UniBytes.com
KeepFile.com
Vip-File.com
HotFile.com


Download Adobe Photoshop CS5 Ext Final Portable 115 Mb
Download Via
DepositFiles.com
TurboBit.net
SharingMatrix.com
HotFile.com


Download Adobe Photoshop CS5 Ext Final Portable (Thinstalled) 386.3 Мб
Download Via
DepositFiles.com
HotFile.com
Vip-File.com

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

4 komentar: on "Download Adobe Photoshop CS5 Ext Final"

Blog Terbaru mengatakan...

wew cs 5 kok gede amat sih gan... gak mampu download ane,,,:(

padeahal ini buruan ane...

softmusikers mengatakan...

@Blog Terbaru : itu baru sedikit gan,, ane aja sering dapet yang bergiga-giga... internet agan dicepetin dulu, lemot tuh.. hehehhe peace..

meta mengatakan...

crack na dunk....

softmusikers mengatakan...

itu portable @meta,, jadi langsung plug n play...

Posting Komentar